Helsingin Luther-kirkon viikkotoiminta

AVOIMET OVET KE-PE klo 14-17 (Huom. ei talvilomaviikolla 8)

SUNNUNTAI

11:00 International Divine Service, Sunday School, Coffee & Fellowship after the Service

16:00 Messu, pyhäkoulu alle kouluikäisille ja raamattukerho kouluikäisille lapsille, kirkkokahvit messun jälkeen.

* * *  Niihin tilaisuuksiin, jotka järjestetään Luther-kirkon kellarikerroksen nuorten tilassa, kuljetaan katutasossa olevasta rapun ovesta, joka on R-kioskin oven vieressä. Jos rapun ovi on kiinni, soita nuorisotilan ovisummeria.  * * *

TIISTAI

12:00-13:30 Eläkeläisten päiväpiiri kellarikerroksen nuorten tilassa. Kahvittelua, hartaus, opetustuokio ja mukavia keskusteluja. Katso kevään ohjelma.

KESKIVIIKKO

10:00-12:00 Avoin perhekerho kotona oleville vanhemmille ja lapsille vauvasta kouluikään. Perhekerhossa on hartaus, mukavaa vaihtelevaa puuhaa, leikkejä, lauluja, askarteluja ja keskusteluja sekä kahvia ja mehua. Perhekerho kokoontuu kellarikerroksen nuorten tilassa. (HUOM! ei talvilomaviikolla ke 20.2.)

16:00-17:00 Rukouspiiri

18:30 Evankelisten Opiskelijoiden ilta. Katso kevään ohjelma ja Facebook.

TORSTAI

18:00-20:00 Frendi-ilta 10-14-vuotiaille kellarikerroksen nuorten tilassa. Frendi-iltojen ohjelmassa on pelailua tai muuta actionia, hartaus, iltapala, keskusteluja ja leppoisaa yhdessäoloa. Katso kevään ohjelma.

18:00-20:00 Mooses – Elämä ja kirjat. Mailis Janatuisen ja Soili Haverisen raamattuluentosarja 24.1. alkaen. Katso kevään ohjelma ja Facebook.

PERJANTAI

18:00 Nuorten Kertzi-ilta kellarikerroksen nuorten tilassa. Katso kevään ohjelma ja Facebook.

LAUANTAI

18:00-21:00 Freda42-illat n. 20-30-vuotiaille joka toinen lauantai 19.1. alkaen. Katso kevään ohjelma ja Facebook

TERVETULOA!

Katso myös tapahtumat!