Helsingin Luther-kirkon viikkotoiminta

AVOIMET OVET KE-PE klo 14-17 (Viikoilla 51,52 ja 1 vain messut)

SUNNUNTAI

11:00 International Divine Service, Sunday School, Coffee & Fellowship after the Service

16:00 Messu. pyhäkoulu alle kouluikäisille ja raamattukerho kouluikäisille lapsille, kirkkokahvit messun jälkeen.

* * *  Niihin tilaisuuksiin, jotka järjestetään Luther-kirkon kellarikerroksen nuorten tilassa, kuljetaan katutasossa olevasta rapun ovesta, joka on R-kioskin oven vieressä. Jos rapun ovi on kiinni, soita nuorisotilan ovisummeria.  * * *

TIISTAI

12:00 -13:30 Eläkeläisten päiväpiiri kellarikerroksen nuorten tilassa. Kahvittelua, hartaus, opetustuokio ja mukavia keskusteluja, kellari krs. Katso ohjelma.

KESKIVIIKKO

10:00-12:00 Avoin perhekerho kotona oleville vanhemmille ja lapsille vauvasta kouluikään. Perhekerhossa on hartaus, mukavaa vaihtelevaa puuhaa: leikkejä, lauluja, askarteluja ja keskusteluja sekä kahvi/mehu. Jälleen 16.1.2019 alkaen. Perhekerho kokoontuu kellarikerroksen nuorten tilassa.

16:00-17:00 Rukouspiiri

18:30 Evankeliset opiskelijat. .

TORSTAI

18:00-20:00 Frendi-ilta 10-14-vuotiaille kellarikerroksen nuorten tilassa. Frendi-iltojen ohjelmassa on pelailua tai muuta actionia, hartaus, iltapala, keskusteluja ja leppoisaa yhdessäoloa. Katso ohjelma.

PERJANTAI

18:00 -21:00 Nuorten Kertzi tai MN-klubi kellarikerroksen nuorten tilassa alkaen.

TERVETULOA!

Katso myös tapahtumat!