Helsingin Luther-kirkon viikkotoiminta

SUNNUNTAI

11:00 International Divine Service, Sunday School, Coffee & Fellowship after the Service

16:00 Messu, pyhäkoulu alle kouluikäisille ja raamattukerho kouluikäisille lapsille, kirkkokahvit messun jälkeen. HUOM! Pyhäkoulu ja raamattukerho ovat kesätauolla 9.6.-11.8., kirkkokahveja ei välttämättä keitetä heinäkuussa.

* * *  Niihin tilaisuuksiin, jotka järjestetään Luther-kirkon kellarikerroksen nuorten tilassa, kuljetaan katutasossa olevasta rapun ovesta, joka on R-kioskin oven vieressä. Jos rapun ovi on kiinni, soita nuorisotilan ovisummeria.  * * *

AVOIMET OVET KE-PE klo 14-17 HUOM! Kesätauko 7.8. asti

TIISTAI

12:00-13:30 Eläkeläisten päiväpiiri kellarikerroksen nuorten tilassa. Kahvittelua, hartaus, opetustuokio ja mukavia keskusteluja. Katso ohjelma. Kesätauko päättyy ti 3.9.

KESKIVIIKKO

10:00-12:00 Avoin perhekerho kotona oleville vanhemmille ja lapsille vauvasta kouluikään. Perhekerhossa on hartaus, mukavaa vaihtelevaa puuhaa, leikkejä, lauluja, askarteluja ja keskusteluja sekä kahvia ja mehua. Perhekerho kokoontuu kellarikerroksen nuorten tilassa. Kesätauko päättyy ke 4.9.

16:00-17:00 Rukouspiiri, Kesätauko päättyy ke 7.8.

18:30 Evankelisten Opiskelijoiden ilta. Katso ohjelma ja Facebook. Kesätauko päättyy ke 4.9.

TORSTAI

18:00-20:00 Frendi-ilta 10-14-vuotiaille kellarikerroksen nuorten tilassa. Frendi-iltojen ohjelmassa on pelailua tai muuta actionia, hartaus, iltapala, keskusteluja ja leppoisaa yhdessäoloa. Katso ohjelma. Kesätauko päättyy to 5.9.

PERJANTAI

18:30 Nuorten Kertzi-ilta kellarikerroksen nuorten tilassa. Katso ohjelma ja Facebook. Kesätauko päättyy 30.8.

LAUANTAI

18:00-21:00 Freda42-illat pari-kolmekymppisille joka toinen lauantai. Katso ohjelma ja Facebook. Kesätauko päättyy 14.9.

TERVETULOA!

Katso myös tapahtumat!