Helsingin Luther-kirkon viikkotoiminta

AVOIMET OVET KESÄTAUOLLA heinäkuun loppuun asti

SUNNUNTAI

11:00 International Divine Service, Sunday School, Coffee & Fellowship after the Service

16:00 Messu. pyhäkoulu alle kouluikäisille ja raamattukerho kouluikäisille lapsille (kesätauko pyhäkouluista koulujen lomien ajan), kirkkokahvit messun jälkeen. HUOM! Evankeliumijuhla-viikonloppuna 1.7. ei ole kansainvälistä eikä suomenkielistä messua. Muuten messut sunnuntaisin läpi kesän.

TIISTAI

12:00 -13:30 Eläkeläisten päiväpiiri. Kahvittelua, hartaus, opetustuokio ja mukavia keskusteluja, kellari krs. (kesätauko syyskuun alkuun)

KESKIVIIKKO

10:00-12:00 Avoin perhekerho kotona oleville vanhemmille ja lapsille vauvasta kouluikään. Perhekerhossa on hartaus, mukavaa vaihtelevaa puuhaa: leikkejä, lauluja, askarteluja ja keskusteluja sekä kahvi/mehu. Kesätauko 16.5.-syyskuun alku.

18:30 Evankeliset opiskelijat. Kesätauko 16.5.-syyskuun alku.

TORSTAI

18:00-20:00 Luther-kirkon kesäillat: Kysymyksiä ja vastauksia elämän suurista kysymyksistä, katso ohjelma. Kesäilloissa tauko heinäkuun loppuun asti.

18:00-20:00 Frendi-ilta 10-14-vuotiaille kellarikerroksen nuorten tilassa. Frendi-iltojen ohjelmassa on pelailua tai muuta actionia, hartaus, iltapala, keskusteluja ja leppoisaa yhdessäoloa. Kesätauko koulujen alkuun asti.

PERJANTAI

18:00 -21:00 Nuorten Kertzi tai MN-klubi. Kesätauko elokuun puoliväliin, about.

TERVETULOA!

Katso myös tapahtumat!