Helsingin Luther-kirkon viikkotoiminta

AVOIMET OVET KE-PE klo 14-17

SUNNUNTAI

11:00 International Divine Service, Sunday School, Coffee & Fellowship after the Service

16:00 Messu, pyhäkoulu alle kouluikäisille ja raamattukerho kouluikäisille lapsille, kirkkokahvit messun jälkeen.

* * *  Niihin tilaisuuksiin, jotka järjestetään Luther-kirkon kellarikerroksen nuorten tilassa, kuljetaan katutasossa olevasta rapun ovesta, joka on R-kioskin oven vieressä. Jos rapun ovi on kiinni, soita nuorisotilan ovisummeria.  * * *

TIISTAI

12:00-13:30 Eläkeläisten päiväpiiri kellarikerroksen nuorten tilassa. Kahvittelua, hartaus, opetustuokio ja mukavia keskusteluja. Katso kevään ohjelma.

KESKIVIIKKO

10:00-12:00 Avoin perhekerho kotona oleville vanhemmille ja lapsille vauvasta kouluikään. Perhekerhossa on hartaus, mukavaa vaihtelevaa puuhaa, leikkejä, lauluja, askarteluja ja keskusteluja sekä kahvia ja mehua. Perhekerho kokoontuu kellarikerroksen nuorten tilassa.

16:00-17:00 Rukouspiiri

18:30 Evankelisten Opiskelijoiden ilta. Katso kevään ohjelma ja Facebook.

TORSTAI

18:00-20:00 Frendi-ilta 10-14-vuotiaille kellarikerroksen nuorten tilassa. Frendi-iltojen ohjelmassa on pelailua tai muuta actionia, hartaus, iltapala, keskusteluja ja leppoisaa yhdessäoloa. Katso kevään ohjelma.

18:00-20:00 Mooses – Elämä ja kirjat. Mailis Janatuisen ja Soili Haverisen raamattuluentosarja 24.1. alkaen. Katso kevään ohjelma ja Facebook.

PERJANTAI

18:00 Nuorten Kertzi-ilta kellarikerroksen nuorten tilassa. Katso kevään ohjelma ja Facebook.

LAUANTAI

18:00-21:00 Freda42-illat n. 20-30-vuotiaille joka toinen lauantai 19.1. alkaen. Katso kevään ohjelma ja Facebook

TERVETULOA!

Katso myös tapahtumat!