AVOIN, KODIKAS JA RUKOILEVA

YHTEISÖ KAUPUNKILAISELLE

MESSU SUNNUNTAISIN KLO 16:00-17:30

Pyhäkoulu alle kouluikäisille ja raamattukerho kouluikäisille lapsille, kirkkokahvit.

Tervetuloa kotiin!

Fredrikinkatu 42, Kamppi

INTERNATIONAL DIVINE SERVICE EVERY SUNDAY AT 11AM.

Welcome home!

Talvilomaviikolla eli 19.-25.2. pidetään normaalisti messut (international klo 11,suomenkielinen klo 16), päiväpiiri tiistaina, opiskelijailta keskiviikkona sekä nuortenilta perjantaina. Muu toiminta pitää taukoa.

Kirkko, joka oli yökerho, ja joka on kirkko jälleen!

Café Barock, Highlight, Dante's Highlight, DOM Helsinki ja DOM Helsinki Discotheque, Nightclub Tähti, Saint Helsinki. Luther-kirkko Helsingin Kampissa ehti nähdä monta ravintolaa ja yökerhoa vuosina 1995-2014, ennen kuin Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys (Sley) päätti palata kotiin ja palauttaa tilan kirkkokäyttöön.
Lue koko erikoinen tarina.

Nyt Luther-kirkko on kotikirkko juuri sinulle.
Osoite on se alkuperäinen – Freda 42 (kartta). Tervetuloa!

---------------------------

The church that was a night club is a church again!

No matter where you are from and what kind of pathways have brought you here,

we hope that you will feel that you have come home in Luther Church Helsinki, Fredrikinkatu 42.

Welcome Home!